En lång lördag

Morgonen startade att försöka få på sig lite varma kläder för att bege oss ut på en morgonpromenad i det helt fantastiska vädret! Är ju inte så smidig längre...
Väl ute var det helt ljuvligt, visserligen kallt om snoken men vi hade nog kunnat vara ute hela dagen. Vi gick en runda utmed ån som i vanliga fall tar ca 40 minuter men med en tjockis i 9:e månaden så tar det 1,5 timme (inkl kloklippning visserligen). Vi bara mös alla 3. Uno sprang lös och åt mängder med snö.


Uno myser i solen          

 
 Dags att rasta tjockisen   

 
  Fantastiskt väder!

När vi kom in blev det en stor, god frukost med nybakta frallor från bageriet. Sen var tanken att vi skulle åka å storhandla men frun i huset var så trött så hon tog en tupplur medan M passade på att tvätta bilen så nu känner vi inte igen den.

När jag vaknat och fixat lite hemma så åkte vi över till svärfar för att dumpa lite kartonger med racingprylar. Stackarn, vi lassar av vår skit där för vi inte får plats...

Vidare till Brukshundcenter och drog på stora spenderarbyxorna, Uno fick ett säkerhetsbälte. Han kommer inte kunna åka i skuffen när vi ska ha barnvagnen där så nu får han åka fram istället. Och då säger lagen - Säkerhetsbälte på! Och vi ville inte fuska med kvaliteten så det blev ett krocktestat och robust säkerhetsbälte/sele.

Vidare till Gränby där vi först åt en pasta till lunch och sedan strosade runt i 10 minuter innan vi började vår storhandling. Så tråkigt men alldeles nödvändigt. Första paketet blöjor är i alla fall inköpt nu, pyret kan ju komma när som så det är nog bra att ha något att sätta på den lill♥ när vi kommer hem.

Väl hemma orkade jag ingenting så fantastiska M fick packa upp allt medan jag sov en timme. Den sömnen gjorde susen för när jag vaknade så bakade jag 3 sorters kakor! Nötchokladkaka, kärleksmums och dumlekakor.



När det var klart så fixade vi mat, ryggbiff, hemmagjorda klyftpotatis, vitlökscreme och sallad på tomat, rödlök och avokado. Uno fick märgben. Till det en film och en brasa. Så nu har vi myst och är lite småsega. Det känns som det varit en lång lördag så nu är det dags för kudden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0