Lilla Uno


Bild från röntgenavdelningen på Ultuna i januari. Uno har fått lugnande.

I morse när vi åt frukost så bad jag M kolla om vi hade några hundben hemma, Uno luktade illa i munnen. M gick iväg för att kolla och när Uno hörde vart han var och rotade så skulle han gå dit men då haltade han ordentligt på höger fram. M kollade tassen men hittade inget. Usch vad ledsna vi blev. Så nu är M inne med Uno hos veterinären. Åkte in 8.20, ringde nyss men hade inte fått träffa veterinär än, det var lång kö.

Uno fick diagnosen höftledsdysplasi i januari på båda bakhöfterna, vänster bak är värre än höger. Fick smärtstillande och antiinflamatoriskt och har sedan dess inte varit speciellt dålig utan faktiskt ganska bra. Så nu misstänker vi att han har dysplasi fram oxå =( Vår älskade lilla vän ♥! Håller tummarna för att det inte är allt för illa.

Annars så har natten varit helt ok. Väckte Elli strax efter 2, då var hela min säng full av mjölk. Hon hade lite svårt att somna om men det tog inte så lång stund. Sen var det dags igen 5.50 - jag kan inte klaga!

Nu ligger hon och äter - nybadad. Efter badet bajsade hon ner 2 badlakan och 1 mamma, bra jobbat! Har varit lite kinkig, hoppas hon somnar efter maten.


Skrattbild från igår eftermiddag.
Då var livet inte så tokigt

Kommentarer
Postat av: Anna

Stackars lilla Uno. Hoppas att det inte är nåt allvarligt :( kram!

2009-03-25 @ 11:57:33
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0