Äventyr - Göteborg

Glad tjej i vagnen på Liseberg

Fredag
morgon satte vi oss i bilen mot Göööööötlabörg. Resan tog ca 5 timmar och gick jättebra. Elli sov nästan hela vägen.

Ut på stan direkt och till en reklambyrå M har jobbat en del med. Lunch med Linda och sen mötte vi upp Fredde & Isabel med stora magen.
Strosade runt i lite butiker. På Bolagret hittade vi fåtöljer vi blev lite sugna på. Måste sälja soffan i gästrummet först bara.
Vi kom hem med en liten påse från Zara. Joggingdress & linne till Elli. Inget till mamman å pappan. Testade McFlurry Marängswiss, ganska god.

Tillbaka till hotellet, First Hotel G, och checka in. Vi fick både badkar och spjälsäng i vårt rum - LYCKA!
F & I, som bodde på samma hotell, kom in till oss med födelsedagspresenter. Jag fick en japansk skål/vas och M en hamburgerpress. Tack så mycket!
Vi vilade en liten stund och sen gick jag & M till Jensens och åt varsin köttbit. När vi kom tillbaka till hotellet tog Elli & M ett bad och sen mös vi i sängen alla tre.

Mys i hotellsängen

lördagen var tanken att vi skulle gå på STCC med nästan hela familjen W men jag och Elli hängde med F & I på stan istället. Efter några timmar, när M, Martin och grabbarna var klara möttes vi upp på Liseberg. Vilken härlig kväll vi hade! Tyvärr var Balder avstängd (morr) och öppnade precis när vi skulle gå hem. Så kan det gå!
Tillbaka på hotellet kollade vi på fotboll och mös på vårt rum. M och E somnade och jag tog ett varmt bad.

Tror de "stora barnen" hade roligare än de lite yngre.

söndagen blev det bara frukost sen satte vi oss i bilen hem. Vi längtade efter Uno som haft det så bra hos Anna & tjejerna. Resan gick jättebra, Elli sov och sov. På kvällen gick vi och röstade och sen blev det en tidig kväll hos Janssons.

Kommentarer
Postat av: Perla

Vilken mysig helg! Syrran var oxå på STCC i GBG i helgen :)

2009-06-08 @ 14:50:53
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0