Pappas dag!

Igår var det pappas dag! Men sovmorgon fick han knappast då damen valde att vakna 4.30 och ligga och snacka och mummla till klockan var 8. Sen fick vi en timmes powernap. Efter en slö förmiddag så åkte vi till IKEA för att köpa en ny barnstol till Elli. Hon halvligger i tripp-trappen och kommer åt att sparka på bordet så det är en tidsfråga innan stolen välter baklänges. När vi ändå var det så lyxade vi till det med Kamprad-korvar, 2 var! Det var ju ändå fars dag :) Sen bar det av till Ellis farfar där det bjöds på god fika, som vanligt, och trevligt sällskap. Farfar fick en orkidé som han lovade att sköta ordentligt så nu får vi åka dit lite då och då och kolla så han håller sitt ord.


Elli hade köpt en funktionströja
och 2 par av pappas favvokallingar.

I lördags kväll var vi bjudna till familjen S i Upplands Väsby. En trevlig tillställning med hämtmat, vin och mycket prat.
Supermysigt. MEN innan vi kom iväg så hann Elli välta en vinflaska i hallen, precis innan vi skulle åka. Känns som vi har skurat tillräckligt med alkohol från våra golv nu.

Nu ska jag ta upp en trött tjej som ville sova men som tydligen ångrat sig.




Kommentarer
Postat av: Anna

Oh my vad tidigt hon ville vakna då :-o Vi fick iaf sova till 07.45, guld värt.

Jag tror någon var lite vimsig (läs: full?) innan ni åkte... har Ellis klänning, strumpbyxor & våtservetter kvar här, man kan nästan tro att det var hon som drack mest ;-) Mohahaha.

Jag kan slänga det på posten imorgon!

Kram!

2009-11-09 @ 22:55:35
Postat av: Jossan

Jag må ha varit lite vimsig (hade bara ätit en macka på dagen så vinet rusade rakt upp i skallen och nu för tiden behövs det ju inte så mycket) MEN det var maken som bytte till pyjamas på dottern. När vi satte oss i bilen så frågade jag om kläderna var med och det var dom, sa han. Sen tänkte vi inte mer på det.

Tack för en härlig kväll och tack för att du lägger dom på lådan.

2009-11-10 @ 10:12:13
URL: http://smaochstoraaventyr.blogg.se/
Postat av: Anna

Har inte postat än bara så du vet... de har inte kommit bort :)

2009-11-11 @ 23:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0