Äntligen är datorn frisk!


Nu är datorn hemma igen!!!
 
Elli har precis somnat i vagnen och jag kan för första gången på lääänge blogga ordentligt och lägga in bilder.

Just nu sitter jag med SJs kundtjänst i örat. Har bokat tågbiljett ner till Växjö imorgon. M kommer ner på fredag kväll och sen stannar vi till söndag. Så på fredag blir det en tripp till Älmhult för att hälsa på min mormor och gammelfarmor. Kanske hinner vi även träffa min morbror och Carina?

Påsken har varit härlig, vi har varit ute i solen en massa. I fredags var vi hemma hos farfar Rune och Inger och M tvättade bilen och la på sommardäck. På kvällen var vi hos familjen Ulfseke och grillade. Elli var sur hela kvällen och skrek och skrek (var hungrig men hon hade mjölkat ur så jag hade inget kvar så hon fick vänta tills vi kom hem).

I lördags packade vi matsäck och åkte ut till Wik och var där i 5-6 timmar. Solade och läste bok och bara njöt. På vägen hem stannade vi och köpte Guitar Hero.

Uno bland blåsipporna i Wik.

I söndags drog vi till IKEA och köpte nytt porslin och en massa kräkhanddukar. Solen sken från klarblå himmel så vi åkte till farfar Rune och Inger igen, lånade baksidan och låg och gottade oss i solen. M´s bror med familj kom dit och vi fikade och hade det mysigt.
Vid 5-tiden åkte vi över till Lecken som nyss kommit hem från sin 4-veckors semester i Thailand. Grillade fläskfilé, till det en mozzarella/tomat sallad. Vi hade tagit med oss X-box och gitarren och sen rockade vi loss. JAG var bäst!!! Körde på medium utan problem men det klarade ingen av grabbarna så det var sura miner. Hi hi

I måndags städade vi här hemma och sen kom Tommy och Camilla över med Theo och Malte. God fika och Elli fick en supersöt klänning och scarf. På kvällen däckade vi tidigt alla tre.

Tommy & Camilla m barnen.

Igår träffade vi Linnéa från föräldragruppen och hennes lilla tjej Selma Lou som är född den 9 mars (då Elli skulle varit född). Vi var ute och gick i solen, amningspaus i Botaniska trädgården och sen en varm choklad på Unico för det var inte så varmt som vi trodde. En kompis till Linnéa kom dit och tillsammans gick vi till barnavdelningen på Stadsbiblioteket. Där var det kanon så det var inte sista gången jag och Elli var där. Elli sov hela tiden förutom när hon åt.
På kvällen jobbade M sent så Elli fick följa med mig på mitt sista styrelsemöte i bostadsrättsföreningen. Det gick ganska bra, vi gick hem när det var en ynka punkt kvar.

Nätterna funkar bra. Hon äter oftast runt 22.30-23 och sen en gång vid 3-tiden. Sen vaknar hon vid 6-7, ibland senare. Kan inte klaga!

Här kommer lite bilder på lilltjejen. Det har hänt mycket den sista tiden =)

  
Tränar nacke                    Skrattar i vagnen

       
Det är härligt att få ny blöja!

Kommentarer
Postat av: ✿ Anna ✿

Kul att ha dig tillbaka i bloggen :) Sötaste Elli!

Mysigt att åka "hem" imorgon också så morfar G får träffa henne.

2009-04-15 @ 21:17:14
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0