En vit jul!

Vår charmiga lilla "tomtenissa"

Vi har fått så mycket snö!!! Helt fantastiskt!

Mindre fantastiskt har varit att jag inte haft tid att uppdatera. Med en liten tjej som far runt som ett yrväder och som ska vara med och knappa så fort datorn åker fram så blir det inte många inlägg skrivna.
Dessutom har Elli varit lite sjuk, åkte på över 39 graders feber i måndags, feberfri igår men hängig MEN idag är hon pigg (även om hon sover just nu).

Mycket har hänt sedan sist. 2 "stora" händelser, dop och tomtetåg.

Vi har varit nere i Växjö på kusin Nomis dop. Det blev en blixtvisist för jag var på konferens med jobbet fredagen och lördagen (första natten utan Elli) och M behövde jobba på måndagen så vi susade ner och var nere mindre än ett dygn. MEN så trevligt det var!!! Och morbror F hade gjort såååå god mat till dopet.

Nomi hade i alla fall blivit så stor OCH jättelik sin far, kusligt lik faktiskt. Där kan han inte skylla på brevbäraren.

Elli i kyrkan på kusin Nomis dop. Här döptes även mamman.

I lördags var det luciatåg på Frälsis (där vi går på babysång). Före luciatåget går alla småttingar tomtetåg och där var Elli med. Det var så härligt! Och när såg man ett luciatåg "live" senast?!?! Måste varit när man gick i skolan.

Även detta fick bli ett raketinlägg. Om mindre än 30 minuter ska vi träffa Eva, min kollega och äta lunch så snart är det dax för lilla damen att vakna annars blir det knappt om tid.

Det är som vanligt - fullt ös. Och det gillar vi!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas ni har det bra i Thailand! Skulle va kul att höra från er, vart ni är och så :-)

Kram!

2010-01-03 @ 14:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0