I dag är det ingen vanlig dag (2)

Idag är det M´s födelsedag! Hurra, hurra, hurra!
Min tanke var en överraskningsfrukost men när klockan var 6 slogs tv:n på så där sprack överraskningen. Vi låg och slöade en stund innan jag gick och hämtade presenten, en "man-bag" i läder som han kan ha datorn, block mm i. Han blev glad =)

Sen tog vi en liten runda med hunden och köpta nybakta frallor och åt en mysig frukost.
Planen idag var att vi skulle åka in till Täby C och hämta kulorna till amningskudden och sen vidare in till Sthlm där vi skulle strosa runt innan M skulle vara på möte 16:30.

Efter lunch åkte vi iväg till Täby C och hämtade kulorna och där blev vi kvar. Vi gick runt och bara tog det lugnt och ja, några kassar blev det. På Sweet Funky hittade M ett par Esprit-byxor och jag en body från Minymo till pyret. Sen hittade vi ett par byxor till på Zara... När vi var inne på Zara ringde dom till M och sa att mötet var inställt. Tråkigt för honom men vilken mysig eftermiddag vi fick. Vi fikade och fortsatte strosa runt i Täby C, struntade i Sthlm. M hittade en jättesnygg Peak-luvtröja som han köpte och jag hittade en fantastisk vårjacka - som jag absolut inte köpte... Man bör kanske inte prova vårjacka när man är i 9:e månaden, det sitter inte riktigt som man önskar.

                                
M i sin nya tröja och           Shopping till pyret               Så här vill man INTE
sin födelsedagpsresent                                                  att en vårjacka ska sitta...


Sen åkte vi och handlade lite god mat till kvällen och var även förbi Chocolat och köpte godis till förlossningen. Har blivit rekommenderade att ta med det för extra energi, och vi borde nog klara oss på den säcken vi fick med oss hem...

Nu har vi ätit entrecôte m chilli och vitlöksmarinerad sparris och avokado och ska ha en mysig kväll. Imorgon väntar jobb igen...

Kommentarer
Postat av: Mamma o Pappa

Gottegrisar där !!! Pappa tyckte att jackan var jättesnygg, men du ska ha den stora ryggsäcken bak...!!!

2009-02-16 @ 21:46:24
Postat av: Anna

Meeeen öhhhh outa bloggen NU va?!?! ;-) Det var på tiden! :) :) Jättefin! Kram!

2009-02-17 @ 11:46:21
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: Anna

GRATTIS Micke på din födelsedag förresten!

2009-02-17 @ 11:46:46
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0