En hel månad!

En alldeles nykläckt liten Elli för en månad sedan

Oj oj oj vad tiden rusar iväg. Idag är Elli 1 månad gammal - 1 månad!!!! Vart tar tiden vägen?

Igår blev det 2 timmars promenad ute i blåsvädret - skönt! När M kom hem fixade jag middag. Tomat/mozzarella/avokado/basilika med lite olivolja över, hemmagjorda klyftpotatisar (som blev grymt bra), lövbiff och Lohmanders bea. Till efterrätt åkte den gigantiska godisskålen fram. Uno fick märgben och Elli fick mjölk. Vi tittade på en film och bara mös allihopa.
M hade med sig en låda mörk choklad - aj då....

Natten har varit bra, M fick ta henne efter nattmålet hon har lite svårt att somna om då och nu gick det inte så 1,5 timme senare fick hon mat av mig igen och sen somnade hon och sov läääänge! Strax efter 8 väckte hon oss nästa gång - lyx.

Idag har vi varit upp till Gränby Centrum. M skulle fylla på fästingvaccinet men när vi kom dit så visade det sig att det var ok att vaccinera sig även om man ammade så nu har även jag skydd i 3 år till.

Ikväll har jag gjort cheesecake, skulle gjort dumlekakor oxå men gör nog det i morgon. Får besök imorgon och något ska vi ju kalasa på. Ska vila lite nu när Elli sover - hon har varit gnällig idag och verkar haft lite ont i magen stackarn.

Glöm inte att släcka lamporna ikväll 20.30-21.30 samt ställa fram klockan en timme (där försvinner ännu mer tid...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0