Oh my gadd

Skitroligt att köra vagn!


Nu är det tänder på G (får vi hoppas annars är det något riktigt galet) och det är riktigt synd om vår lilla tjej.
Det gnälls, grinas, inget är bra, vägrar sova och äter lite sämre. Dessutom är magen helt ur form och det verkar klia i munnen. Vi som är vana vid en glad tjej som somnar utan större problem och äter som en häst står nästan chockade och undrar vem som bytt ut vår lilla prinsessa.

I natt var hon vaken till och från, från kl 00.00 (kanske var det spöken som väckte henne) till 7.15. Ett långt vakenpass mellan 2.30 och 3.40.
I vanliga fall somnar hon om efter frukost (ibland innan) och sover en timme och sen en stund runt lunch och sen en eftermiddagslur men ICKE idag. En knapp halvtimme efter frukost sen var det dags för ny blöja och sen var hon vaken.

Efter mycket vaggande och vyssande så lyckades jag amma henne till sömns i våra sängar. En halvtimme senare kommer målaren och ska spackla i sovrummet - tjohooo så var hon vaken igen. MEN sen somnade hon om (efter mycket vaggande) och sov nästan en halvtimme innan vi åkte till S och lilla Irma i Knivsta. Där var hon såååå trött men skulle absolut inte sova. Men förutom gnället så var det så himla trevligt hemma hos S. Tog en fuskdag från mitt GI och åt bulle till fikat. M kom och hämtade oss efter jobbet och då fick hon 20 minuters sömn i bilen men sen har hon varit vaken fram tills för en halvtimme sedan. Nu sover hon, M och Uno i våra sängar.

Ännu en sova i pappas famn bild. Bästa stället att sova på. Kolla in händerna ♥

M hade varit på stan idag och köpt en jättefin skjorta/blus och en v-ringad tröja. Hon kommer bli så fin.

Och nu händer det grejer. Sedan i förrgår så sätter hon sig upp själv från liggande. Och undan går det på golvet. Som snabbast är hon när Unos matskål är framme. Verkar vara typiskt, eller hur Elin och Camilla? :)

Och igår på babysimmet så gav hon sig av själv från min famn till M. Han stod lite för långt bort men vad gjorde det, hon älskar att bada så en kallsup mer eller mindre verkar inte bekomma henne. Trodde inte att simmet skulle gå så bra eftersom hon sovit jättedåligt igår oxå men det gick kalas.

Och eftersom jag fuskat med bulle idag så fortsatte fusket ikväll. Både M och jag har ont i huvudet och sega (efter nattens avsaknad av sömn säkert) så det blev tekakor med smör och till det serverades varm oboy :D LYX!

Imorgon ska vi försöka vaccinera oss. Verkar vara låååånga köer. Vi hade inte tänkt vaccinera oss först men nu så blir det nog så, för Ellis skull. M är ju ledig fredagar så nu är helgen här för oss. Skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0