Skepp ohoj!


I helgen drog vi ut på böljan blå igen.
Tillsammans med familjen Strömberg/Larsson åkte vi med Balgic Queen till Tallinn.
En härlig resa. Det regnade ordentligt i Tallinn men efter att ha väntat lite på båten så lugnade det ner sig och vi kunde gå ut och äta lunch.
Baltic Queen byggdes i år men någon höjdarbåt var det väl inte. Maten var sådär och tja, det fanns inte jättemycket att göra MEN vi kunde koppla av och njuta i allafall.

Myser med världens goaste grabbar!

 

Nu sitter jag, fortfarande i pyjamas, och borstar tänderna. Elli är dunderförkyld och hostar och snorar ordentligt. Hon har precis somnat men hostar och hostar i sömnen. Hon har i alla fall ingen feber.

Sjuk brutta myser i mammas & pappas säng (i vardagsrummet)

Igår var dom in och mätte fukthalten i vårt sovrum och det är torrt - redan! Så nu är fläkten borta och vi väntar på att byggkillarna ska komma och lägga tillbaks golvet och sätta in garderoberna. Hur nice vore det inte om det var klart till helgen?!?!?

Ska kasta mig in i duschen och sen ska vi nog försöka ta oss ut på en liten promenad och få oss lite frisk luft.

Ps. GI suger.... Är jätteduktig och har inte ätit bröd, pasta eller potatis på en månad men inget händer. Eller nästan inget... Fortsätter ett tag till eftersom det inte är någon uppoffring men lite surt är det att det inte visar något reslutat.

Kommentarer
Postat av: Elin

Skönt att det redan är torrt! Hoppas det blir klart snart, men hantverkare kan man ju aldrig lita på att de kommer när de ska...



Hoppas Elli blir bättre snart!

2009-10-21 @ 15:11:46
URL: http://lifeoftheapples.wordpress.com/
Postat av: Fkb

Gi funkar inte. använd dieten jag körde. 11 kg på 3 månader talar sitt tydliga språk. ät inte feta mejeriprodukter över huvudtaget. Inget vitt socker ( vitt bröd = vitt socker) inget friterat.

2009-10-21 @ 23:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0