Första julen (bättre sent än aldrig?)

Dags för lite uppdatering va?

Vi börjar väl med julen som firades på 3 ställen. Helgen innan jul åkte vi ner till Småland för att byta julklappar och för att lämna kvar Uno hos mommo & moffa. Det blev en mysig tillställning där nästan hela gänget var samlat. Dessutom var det ju SNÖ så det kändes verkligen som jul.
Elli fick massor av fina julklappar, bl.a barncd-spelare, ett lamm som spelar musik, dvd-filmer, musikinstrument, kläder mm mm mm. Tyvärr glömdes kameran kvar hemma så det blev inga bilder =(
Dessutom åkte Elli premiärtur med pulka. INGEN höjdare tyckte hon och sen gjorde hon dessutom en facewalk i snön så det var ingen toppenupplevelse för henne. Men hon ska upp på hästen igen!

Sekunder innan facewalk (tack å lov för mobilkamera)

Själva julafton firades ute i Gåvsta hos M´s syster. Pga sjukdomar blev det "bara" vi och dom men det var så mysigt ändå. God mat och trevligt sällskap och åter igen fina julklappar, bl.a Millan-joggingdress, tygdocka och cherek-ringar. Elli somnade 5 minuter innan tomten kom och vaknade strax efter han gått.Juldagen var vi hem till farfar och I. Tack och lov ingen julmat denna dagen men massor med annan god mat och FIKA i mängder. Och ännu fler julklappar... En härlig stickad tröja, en liten docka, tallrik & skedar mm.


Kusiner i snygga rosa tröjor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0