Magsjuka

(känsliga läsare kan sluta läsa här...)

Stackars liten väckte oss i natt. Jag letade efter nappen i mörkret och upptäckte att den låg i spyor. Så efter ny pyjamas fick hon sova i våra sängar. Och sov gjorde hon, så tungt att hon i princip kräktes i sömnen. Tur i oturen så hade hon inte ätit så mycket igår så det var inga kaskader.

Så mamman är liiite trött idag. Elli har fått behålla det hon ätit idag men har, så klart, varit extra trött och kinkig.

Förmodligen blev hon smittad på öppna förskolan där vi var i tisdags. Det var premiär för oss och vilket kanonställe! Kök där man kan fixa sin egna mat och där dom har ALLT man kan tänkas behöva (haklappar, muggar mm), billig fika, massor av leksaker och barn. Det var ganska lugnt när vi var där i tisdags vilket var perfekt så hon fick bekanta sig med stället i lugn och ro.

Efter öppna förskolan blev en av mammorna nämligen dålig så vi hjälpte henne hem och sedan gick vi hem till den andra mamman och lekte.

Ja, så helgens planer är inställda. Det blir till att hålla Elli borta från folk och samtidigt hålla tummarna att jag och M klarar oss.

Sånt är livet ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Nämen huh va tråkigt :( Stackars liten, krya på henne! :p

2010-01-28 @ 20:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0